Tiesitkö, että ammattiin valmistuessaan kalevalaisella jäsenkorjaajalla on takana noin 300 dokumentoitua harjoitushoitoa?
Tiesitkö, että ammattiin valmistuessaan kalevalaisella jäsenkorjaajalla on takana noin 300 dokumentoitua harjoitushoitoa?
Kouluttautuminen kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi on pitkä prosessi ja kestää vähintään kolme vuotta.
Peruskoulutuksessa keskitytään kehon ryhtivirheiden korjaamiseen lihasten ja nivelten tasapainottamisen kautta. Jatkokoulutusvaiheessa keskitytään ryhtivirheiden merkitykseen aineenvaihdunnan kannalta. Seurantakoulutusvaihe keskittyy lukemaan hermoheijasteita, rentouttamaan lihaksia hermotuksen kautta sekä vapauttamaan hermopinteitä.
Peruskoulutuksen jälkeen opiskelija saa käyttää nimikettä oppipoika. Jatkokoulutuksen jälkeen opiskelija saa käyttää nimikettä kisälli. Seurantakoulutuksen ja näyttökokeen jälkeen saa nimikkeen kalevalainen jäsenkorjaaja.
Koulutuksen aikana tehdään vähintään 300 dokumentoitua hoitoa. Hoitoja tehdään peruskoulutusjakson aikana lähipiirille ja siitä eteenpäin ulkopuolisille asiakkaille. Koulutus on käytäntöpainotteista ja tätä taitoa ei opi kuin harjoittelemalla. Jo peruskurssin aikana harjoitushoidoissa käyvät saavat usein hoidonnallista vaikutusta, vaikka silloin harjoitellaan lähinnä otteita, eikä vielä pyritä hoitamaan asiakasta. Kisälli on tehnyt jo lähemmäs 200 hoitoa ja kokemuksen myötä hoitovaikutuksia tulee yhä enemmän.
Voimmekin todeta, että ammattiin valmistuva kalevalainen jäsenkorjaaja on kokenut oman alansa osaaja. Aistissa sinua palvelevat kalevalaiset jäsenkorjaajat Sanna Koivunen ja Kirsi Föhr.
Paljon onnea Kirsille Ja Sannalle vaativan ja pitkän urakan suorittamisesta sekä ammattiin valmistumisesta.